Vi har alla en stor visdom inom oss. Alla svar som vi behöver finns där. På grund av dagens stressade samhälle, vår uppfostran, traditioner, saker som har varit med om, har många av oss tystat ner den inre rösten och glömt bort att vi bär på en enorm inre kraft.

Under Be Still-retreaten kommer vi att ta bort lager för lager för att du ska komma närmare din egen kärna där all din visdom redan finns. Vi kommer även att titta på vår inre kritiker för att förstå vad den gör med oss och att lära oss att frigöra oss från den.

Sedan kommer vi att gå in på olika strategier och ge dig verktyg för fortsatt egenutveckling och för att kunna leva ditt liv utifrån din egen inre kraft.

Under helgen kommer du att få ta del av föreläsningar, workshops, övningar i grupp och individuellt samt delningar. Du kommer även att få dansa, promenera, meditera och yoga. För den som vill finns det möjlighet att få vägledning med hjälp av orakelkort.

Under vissa delar av programmet kommer vi att vara tysta för att kunna komma i kontakt med oss själva på ett djupare plan.

Max. antal deltagare: 25

Pris från: 4 995 kr, del i flerbäddsrum

I priset ingår 2 övernattningar, helpension samt alla föreläsningar, workshops och yogapass.

Vill du bo i enkel- eller dubbelrum tillkommer en extra kostnad.

All mat är vegetarisk. Har du särskilda önskemål eller matallergier skriv det i meddelanderutan vid bokning.

Ta med själv: yogamatta, filt, vattenflaska och ett gott humör

Boka här: https://www.bokadirekt.se/places/hela-dej-2205 Sök helgretreat

OBS: sista bokningsdag är den 26 augusti.

Hälsningar

Agnetha & Mirjam