Vem var du, innan världen inbillade dig vem du bör vara?
Alla har vi en stor inre kraft inom oss som kan hjälpa oss att övervinna i princip allt och skapa våra drömliv. Många av oss är dock inte längre medvetna om att denna kraft finns; under livets gång har det lagts över så många lager av allt möjligt att vi inte längre tror på att vi kan påverka eller styra våra liv. Vår uppfostran, samhället vi lever i, våra personliga erfarenheter och upplevelser m.m. har fått oss att tro att saker händer oss, att vi är en lekboll för omständigheterna och att det gäller att gilla läget och göra det bästa av situationen.

Den inre kraften finns dock kvar och så snart vi lyckas ta fram den igen kan vi vända på spiralen och inom alla områden av våra liv skapa en tillvaro som kännetecknas av glädje, balans och lycka, i stället för maktlösheten som många upplever.

Som vägledare hjälper jag dig med att plocka bort alla lager som täcker över din inre kraft – ett efter ett – och ger dig verktygen för att sparka igång en förändring inom alla områden som just nu står i vägen för din lycka. Så att du kan leva livet som det var avsett från början; fullt ut!

Möt den bästa versionen av dig själv
Beroende på var du befinner dig i livet, vilka utmaningar du möter och vilka behov du har kommer vi att samtala om och jobba med ämnen som bland annat:

  • Vem är du egentligen? Är du ditt yrke, din roll inom familjen, är du dina känslor, din sjukdom, din kropp, ditt förflutna? Vi går ner i djupet och hittar (tillbaka till) ditt äkta jag.
  • Hur viktig är du? Får man prioritera sig själv eller är man egoistisk då? Du kommer att lära dig varför du faktiskt bör prioritera dig själv, för både din och andras skull.
  • Vägen till glädje. Med hjälp av nya insikter, redskap och övningar kommer du att lära dig att må så bra som möjligt i varje situation.
  • Lita på din intuition. Djupt inuti vet du alltid vad och hur du ska göra, vad som är bäst för dig, eller hur? Du kommer att lära dig att lita på din intuition och magkänsla när du ska ta små eller stora beslut.
  • Vara här och nu. Nuet är det enda som finns. Trots det befinner vi oss i huvudet en stor del av tiden i antingen det förflutna eller i framtiden. Du kommer att lära dig att ta vara på den nuvarande stunden och leva den fullt ut.
  • Hantera relationer med andra människor. Genom att byta perspektiv och se och bemöta andra människor på ett annat sätt lär du dig att inte låta de påverka dina känslor och tankar, din tillvaro och ditt liv.

Samtalen, övningarna och redskapen är helt anpassade för dig, din situation och dina behov.